Jeansmärken

Populära jeansmärken

Det finns ett stort antal jeansmärken att välja på om du ska köpa ett par jeans idag. Lägger man till antalet olika modeller och tvättar så blir urvalet gigantiskt. Här följer en lista med de mest populära märkena som du hittar på marknaden idag. Jeans är mer populärt än någonsin!

Please

Please Jeans har tagit svenska marknaden med storm och det finns nog inget märke som är hetare just nu. Please främsta igenkänningsmärke är treknappsmodellen som finns i en mängd olika utförande. Det lilla metallhjärtat som du hittar vi den ena bakfickan kan du vid det här laget inte ha missat. Efter flytten till en ny fabrik under hösten har kvaliteten blivit avsevärt mycket bättre och är idag absolut inget att vara orolig för. Det enda som du behöver tänka på är att du för det mesta måste gå ner en storlek eftersom Please Jeans innehåller några procent elastiskt material, så de kommer att töja sig en hel del. Mina egna favoriter är de lite ljusare modellerna och gärna de som är lite slitna. Riktigt snyggt med uppvikta byxben och ett par snygga skor med hög klack till. Besök gärna Please Fashion.

Please Jeans

Levi’s

Jeansens urmoder. Vem har inte ägt ett par jeans från Levi’s. Den mest kända modellen i sortimentet är 501:an och den lär aldrig försvinna. Levi’s var ursprungligen en klassisk arbetsbyxa och om du tittar närmare på läderetiketten så ser du två arbetshästar som sliter ett par jeans mellan sig. Allt för att demonstrera  vilken förträffligt plagg jeansen var och fortfarande är.

G-Star

G-Star är ett märke som växt kopiöst de senaste 10 åren.  Man var först med mycket när det gäller designen och du hittar alltid någon modell som passar dig, oavsett vilka önskemål du har.

Lee

Enkla jeans med klassiska detaljer är typiskt för Lee. Tillsammans med Levi’s är det en jätte inom denim. Företaget har fortsatt att expandera sina kollektioner de senaste 40 åren och man fortsätter att ge sina kunder mer och mer att välja på. I deras jeanssortiment hittar du en mängd olika modeller och tvättar. Lee har alltid varit ett säkert val för den stilmedvetna mannen eller kvinnan.

Diesel

Diesel har länge varit en stark utmanare till Lee och Levi’s, men man har väl aldrig riktigt nått upp till den absoluta toppen. Prislappen är något högre, men om jag ändå ska spendera mycket pengar så finns det många alternativ som tilltalar mig mer. Sedan är i och för sig Diesel ett väldigt stort företag och jeansen är inget man står och faller med.

Circle of Trust

Underbara jeans från Holland. Circle of Trust är ett ungt och trendigt märke och man tillverkar jeans med snygga detaljer och passformen är perfekt. Du hittar allt ifrån stuprörsmodeller till lite mer baggy med hängslen. Circle of Trust’s kännetecken är en cirkel med fyra knutar. Tre av dem representerar olika löften som gjordes under tiden som man gjorde designen av kollektionen. Den fjärde knuten är den som knyter ihop allt. Dess betydelse är olika för alla eftersom den representerar det löfte du ger till dig själv.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)