6 snygga stilar

6 stilar som tar din arbetsplats med storm.

Kan du gå till jobbet i ett par jeans? 

Naturligtvis finns det arbeten där det inte passar sig att dyka upp i ett par jeans, kanske inte ens på en fredag. Men om du inte är advokat eller jobbar inom finansbranschen så finns det en hel del alternativ om du gärna bär jeans. Här får du några tips om hur du kan uppdatera din garderob.

Please Jeans

Skaffa dig en snygg kavaj eller blazer

Piffa upp ett par vanliga jeans med en blazer med lite grövre tyg, gärna med någon form av struktur. När det gäller jeansen så föredrar jag ett par slimfit Please Jeans. För ett mer klassiskt utseende så kan du kombinera en svart kavaj med ett par mörka jeans. Viktigt är att du kombinerar en mörk kavaj med ett par mörka byxor och på samma sätt en ljusare kavaj med ljusa byxor. Varför inte ett par snygga jeans från Circle of Trust.

Paljetter kan lyfta i stort sett vilken outfit som helst

Lite glitter ger alltid lite glamour till din utstyrsel. Här beror det mycket på din arbetsplats och vad du tror att du kommer undan med. Om du vill spela högt så kan du ta ut svängarna ordentligt med en kavaj som drar ögonen till sig. Kanske en kavaj med guldpaljetter från One Teaspoon. Om du däremot vill hålla en mer diskret profil så kan du klä dig i en tuffare topp med en tunnare jacka med snyggt snitt.

Koftan är ett säkert kort

Försök hitta en snygg kofta med mycket detaljer så att du ser uppklädd ut även om du matchar med ett par jeans.

Skaffa en snygg blus av siden

Johnny Was är en av mina egna favoriter och det finns massor av snygga sidenblusar oavsett om du vill ha ett tufft mönster eller föredrar en enfärgad blus. Om din arbetsplats kräver lite mer av din klädsel så kan du skippa ljusa jeans med en mer sliten look till fördel för ett par stilrena mörka jeans. Annars kan jag rekommendera en sidenblus med mönster och matcha med ett par snygga boots och en snygg handväska från Campomaggi.

Tuffa till det med en skinnjacka

En klar favorit när vi närmar oss våren är en skinnjacka av lite tunnare modell. Frontrow Living har en hel del att välja på, även om jag föredrar deras ljusare modeller. Ett par ljusa slitna jeans och höga klackar till det kan helt enkelt inte vara fel.

Boho-chic för den medvetna kvinnan

Satsa på ett par slimmade Please Jeans och en boho-chic top. Om du jobbar inom media och kultur så kan du verkligen ta ut svängarna, så håll inte igen. Matcha med snygga smycken från House of Harlow.

Själv älskar jag jeans och det är ett naturligt basplagg i min garderob. Om du satsar på ett par ljusa och ett par mörka jeans i denim så har du en bra start. Sedan kan du ta ut svängarna och skaffa såväl slitna som färgade jeans. Vårens favoritjeans är utan tvekan modellen från Please Jeans som är lappade. Så coolt!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)